انتشار کتاب فرامینیفرهای پلانکتونی پالئوسن-ائوسن در حوضه‌ی زاگرس

کتاب فرامینیفرهای پلانکتونی پالئوسن‌– ائوسن در حوضه زاگرس نوشته عباس صادقی، استاد دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی و نسرین هداوندخانی، دانش‌آموخته دکتری دانشگاه شهید بهشتی، منتشر شد.

حضور مرکز در بیست و هفتمین نمایشگاه بین اللملی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

تصاویری از غرفه دانشگاه شهید بهشتی که با حضور مرکز پژوهشی اکتشاف و نفت و گاز دانشگاه شهید بهشتی در بیست و هفتمین نمایشگاه بین اللملی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نمایشگاه بین اللملی دائمی تهران در سالن 10-11 برگزار گردید.

حضور مرکز در بیست و ششمین نمایشگاه بین اللملی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

در این نمایشگاه دستاوردهای مرکز پژوهشی نفت و گاز دانشگاه شهید بهشتی برای بازدیدکنندگان ارائه شد. همچنین در طول برگزاری این نمایشگاه، قرارداد فی مابین دانشگاه شهید بهشتی و پژوهشگاه صنعت نفت در راستای اجرای طرح پژوهشی «» منعقد گردید. همچنین اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی از جمله آقای دکتر بابک شکری (معاون محترم […]

استخدام کارشناس کنترل پروژه بصورت پاره وقت در مرکز پژوهشی اکتشاف نفت و گاز

مرکز پژوهشی اکتشاف نفت و گاز دانشگاه شهید بهشتی نیاز به کارشناس کنترل پروژه بصورت پاره وقت و به مدت 2 سال دارد. فرد مورد نظر می‌بایستی با مباحث زیر آشنایی کامل داشته باشد:  نرم افزار MSP پری ماورا استاندارد PMBOK لطفا رزومه خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید: ehsan.yadegari@gmail.com

سمینار ژئوشیمی نفت

گزارش تصویری از برگزاری سمینار علمی با عنوان “ارزیابی و محاسبه پتانسیل اولیه سنگ منشاء و میزان نفت قابل اکتشاف در ناحیه”

گزارش تصویری از کارگاه “زمین‌شناسی نفت درون چاهی”

کارگاه زمین شناسی با عنوان “زمین‌شناسی نفت درون گاهی” مرکز پژوهشی اکتشاف نفت و گاز دانشگاه شهید بهشتی با همکاری انجمن علمی دانشجویی زمین‌شناسی این دانشگاه در تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۱ در دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

جلسه بررسی و تبادل نظر در خصوص طرح پژوهشی شرکت ملی نفت

برگزای جلسه بررسی و تبادل نظر در خصوص طرح پژوهشی با عنوان “توسعه فناوري‌هاي نوين ژئوشيميايي اكتشافي با تاكيد بر مدل‌سازي هيدروكربني حوضه رسوبي در ناحيه دزفول شمالی“

مرکز پژوهشی اکتشاف نفت و گاز دانشگاه شهی بهشتی

Oil and Gas Exploration Research Center